Autocarul UTA Arad, vandalizat la Cluj, înainte de meciul cu CFR Cluj. Cine sunt SUSPECȚII? - FOTO


Autocarul celor de la UTA Arad a fost vandalizat la Cluj, înainte de meciul cu CFR Cluj.

Incidentul s-a produs azi-noapte, în parcarea de la hotelul Sunny Hill, din Făget. Meciul dintre CFR Cluj și UTA Arad are loc marți, 8 februarie, de la ora 17:30. Autocarul vandalizat a fost observat în cursul dimineții de marți.

Suspecți ar fi ultrașii echipelor locale. 

Poliția se află la fața locului și va preleva probe, plus imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a vedea dacă sunt depistați cei care au vandalizat autocarul UTA Arad.

În dimineața zilei de azi, 8 februarie a.c., în jurul orei 8.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că pe elementele de caroserie ale autocarului unui club sportiv din municipiul Arad, aflat parcat, au fost găsite însemne invective, de culoare gri.

Au fost demarate verificări cu privire la săvărşirea infracţiunii de distrugere, sub aspectul cărora sunt desfășurate cercetări şi investigaţii pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor responsabile de aceste acțiuni”, au precizat repreentanții Poliției Cluj.

Suporterii U Cluj au fost bătuți în 2010 de cei de la UTA Arad

În 2010, după un meci UTA - U Cluj, într-o benzinărie aflată pe raza comunei Şimand, a fost o bătaie generală între fanii celor două ehipe.

Circa 30-35 de arădeni au ţinut să plătească poliţe mai vechi clujenilor. 

Am oprit în benzinărie acolo unde se afla şi unul dintre autocarele cu care suporterii clujeni au venit la Arad. La scurt timp au oprit mai multe maşini, cred că erau peste 10, din care au coborât indivizi mascaţi, înarmaţi cu bâte şi lanţuri. A fost o bătaie generală, iar în zonă nu se afla nici măcar un poliţist. După ce s-a terminat totul, am observat că am rămas fără gecile din maşină, dar şi alte obiecte importante", a declarat purtătorul de cuvânt al Universităţii Cluj-Napoca.

Atunci a fost capturat bannerul grupării Fanatics, alături de alte tricouri și steaguri de gard. 

Între suporterii U Cluj și cei ai UTA Arad există tensiuni mari. 

Au fost tensiuni și la meciul tur UTA Arad - CFR Cluj

În meciul tur al campionatului, din octombrie 2021, UTA Arad a primit o amendă de 22.500 de lei, pentru că suporterii echipei gazdă au aruncat cu obiecte în direcția brigăzii de arbitri și a echipei oaspete.

273528279_305932128242100_5504159775024452314_n (1).jpg


Comentarii Facebook