Marius Șumudică, acuzat că și-a ”abuzat sexual și verbal jucătorii!”


Marius Șumudică a fost acuzat de Oguzhan Erdogmuș, fostul său translator din Turcia, că i-ar fi abuzat sexual și verbal pe jucătorii săi.

Marius Șumudică a fost demis de la echipa Yeni Malatyaspor, după al 14-lea meci la rând fără victorie, fiind iarăși scandal la plecare, ca la CFR Cluj.

Oguzhan Erdogmuș, cel care a fost translatorul lui Marius Șumudică în Turcia pe perioada în care a antrenat la Kayserispor, Gaziantep FK și Rizespor, l-a acuzat dur.

Când Marius Șumudică a venit la Yeni Malatyaspor, eu nu am vorbit, din respect pentru comunitatea din Malatya. Mai mulți oameni au intervenit. Acum pot să vorbesc liber. Marius Șumudică a abuzat sexual și verbal jucătorii. Dacă vreți, pot să dovedesc”, a spus Oguzhan Erdogmuş, potrivit Radyospor, citat de Hurryiet.

Ce a spus Șumudică despre acuzațiile de hărțuire sexuală

Vă rog să mă credeţi că am rămas blocat când am aflat ce poate debita acest om! Este acelaşi personaj care m-a atacat când m-am dus la Malatyaspor şi nu l-am luat în staff. Cât am stat la echipă a tăcut. Acum, că am plecat, iar a început. Apoi m-a pufnit râsul! Poţi spune multe despre Şumudică, dar nu aşa ceva! Niciodată!

Eu sunt un familist convins, nu am nicio treabă cu partea cealaltă. Mai multe nu are sens să spun pentru că, după aşa ceva, am apelat deja la avocat. Nu se poate altfel!”, a spus Șumudică, în exclusivitate la Digi Sport.

Sumudică a fost anunțat de portarul de la CFR că a fost demis. Nu aveți voie să mai intrați în baza sportivă - VIDEO

Comentarii Facebook