Miercuri 17 Aprilie

Au venit banii la CFR Cluj. Pe ce a cheltuit campioana 600.000 de euro


CFR Cluj, liderul din Liga 1, încearcă să rezolve o parte dintre problemele financiare din acest sezon.

După victoria cu Jablonec, 2-0, din ultimul meci din grupele Conference League, campioana a primit 500.000 de euro, suma pe care UEFA o acordă pentru o victorie în cea de-a treia competiție continentală. 

Salarii plătite la CFR Cluj

Astfel, în ultima săptămână, Neluțu Varga, finanțatorul clubului, a rezolvat o parte dintre datoriile către jucători și membrii staff-ului.  Omul de afaceri a plătit o parte din salariul pe luna august, reeșalonat pentru ca formația să evite probleme și mai mari, salariul pe luna septembrie și prima pentru victoria cu Jablonec.

În total, suma plătită de CFR Cluj este de aproximativ 600.000 de euro, din informațiile Gazetei Sporturilor.

Lucrăm pentru a optimiza tot ce înseamnă situație financiară, în raport cu creșterea performanței”, a spus azi, la ProX, președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj.

CFR Cluj vrea bani de la FRF: 400.000 de euro pentru Dan Petrescu

Formația campioană speră să obțină bani și de la Federația Română de Fotbal. CFR Cluj nu vrea să-i dea drumul gratis lui Dan Petrescu, dorit pe postul de selecționer, și cere 400.000 de euro, clauza de reziliere a contractului.

Atât timp că există o clauză, noi nu ne putem opune, în cazul în care este achitată. În rest, din punctul meu de vedere, nu s-a schimbat nimic S-a discutat în cadrul clubului, între acționari, iar Dan Petrescu este dorit în continuare.  Dorim să dezvoltăm proiectul început, iar Dan Petrescu nu poate pleca fără clauză”, a spus Balaj, pentru sursa citată.

Totuși, FRF, prin vocea președintelui Răzvan Burleanu, a spus că nu va achita această sumă, sperând ca „Bursucul” să rezilieze contractul pe cale amiabilă.


Comentarii Facebook