Întrebarea pusă în ziua în care Petrescu își anunță viitorul: „Ce se întâmplă cu banii pe care i-a investit Neluțu Varga dacă el va pleca?”


Dani Coman, dorit în startul acestui sezon la CFR Cluj, este sigur că Dan Petrescu nu va accepta oferta de a prelua echipa națională.

Azi, după CFR Cluj – FC Argeș, Dan Petrescu este așteptat să ofere un răspuns șefilor FRF, care au spus recent că pentru moment doar „Bursucul” este luat în calcul pentru postul de selecționer.

Deși vineri seară, Mihai Stoichiță oferise indicii că afacerea Dan Petrescu e ca și rezolvată, spunând că „Situația e clară, sperăm să nu se răzgândească”, Dani Coman crede că Petrescu nu va renunța la banca CFR-ului.

Dani Coman e sigur: „Nu cred că Dan Petrescu va fi selecționerul României”

Am discutat CFR de două ori. O dată acum trei luni și o dată acum o lună. Am vorbit cu Neluțu Varga și știu ce investiții s-au făcut acolo. Sunt mari, enormi de bani pentru fotbalul românesc. Bugetul lunar de salarii e enorm pentru economia din România. 

Știu eforturile pe care le face Neluțu Varga. În vară, proiectul s-a făcut cu Dan Petrescu antrenor pentru următorii ani. Cu el s-au stabilit investițiile. Ce se întâmplă cu banii pe care i-a investit Neluțu Varga în proiect dacă Dan Petrescu va pleca?

Eu cred că nu va fi Dan Petrescu selecționerul României! Știu că se simte foarte bine la Cluj”, a spus Dani Coman în această dimineață, la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Comentarii Facebook