Varga blochează numirea lui Dan Petrescu la națională! Declarația care aruncă în aer negocierile, cu 24 de ore înainte ca „Bursucul” să-și anunțe decizia


Dan Petrescu (53 de ani) este așteptat de FRF la echipa națională, dar situația contractuală a acestuia pare că se complică, cu o zi înainte ca „Bursucul” să-și anunțe decizia.

Răzvan Burleanu a spus recent că până pe 20 decembrie doar Dan Petrescu este luat în calcul pentru postul de selecționer. Totuși, FRF nu este dispusă să achite clauza de reziliere, ceea ce face ca numirea lui Petrescu la națională să depinde de Nelu Varga, patronul clujenilor. 

CFR Cluj nu-l lasă liber pe Dan Petrescu: „Nu pleacă la națională fără achitarea clauzei”

În această dimineață, Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a vorbit despre situația lui Dan Petrescu și spune că liderul din Liga 1 nu va renunța la antrenor fără să-i fie achitată clauza de reziliere, în valoare de 400.000 de euro. Anunțul acestuia vine după ce vineri seară, Mihai Stoichiță a oferit o declarație enigmatică: „Situația e clară, sperăm să nu se răzgândească”

Atât timp că există o clauză, noi nu ne putem opune, în cazul în care este achitată. În rest, din punctul meu de vedere, nu s-a schimbat nimic S-a discutat în cadrul clubului, între acționari, iar Dan Petrescu este dorit în continuare.  Dorim să dezvoltăm proiectul început, iar Dan Petrescu nu poate pleca fără clauză. 

Decizia noastră e logică. Să facem un exercițiu de imaginație. Ce s-ar întâmpla dacă CFR ar renunța la acea clauză și ar exista o greșeală de arbitraj în favoarea noastră? Imaginați-vă ce discuții ar apărea la prima greșeală de arbitraj. Prin această decizie protejăm clubul și Federația. Renunțarea la clauză ar însemna să încălcăm niște principii foarte clare. Dacă am fi de acord să plece, am expune clubul și Federația. 

E normal ca FRF să-l dorească. Dan Petrescu e un antrenor bun, dar și un om de cuvânt. Eu am început acest proiect după discuțiile cu Dan. În ultima discuție cu Dan, mi-a spus că vrea să rămână la CFR. A fost înainte de negocierea cu FRF. Dar, din moment ce nu a venit cu alte precizări, consider că nu s-a schimbat nimic ”, a spus Cristi Balaj la ProX.

Se aude că e pus deja. E clar că FRF nu va plăti clauza. Dacă Varga le zicea să plătească, ei nu se mai duceau să discute. Deci, dacă s-au dus înseamnă că deja s-au înțeles. Ştiau ceva când s-au dus. Probabil că Petrescu are nevoie să stea mai liniştit. Petrescu e pus! Aşa am auzit eu. Aşteptăm data de 20 şi vedem. 

O supoziţie e că CFR nu e mulţumită de Dan Petrescu dacă îl lasă să plece pe gratis. Ce, suntem aşa buni români acum şi îl lasăm să plece gratis?”, a declarat MM Stoica, manager general FCSB.

Comentarii Facebook