Atac murdar al Greciei împotriva naționalei României. Vezi ce se scrie în presa elenă


Meciul din barajul de calificare pentru CM 2014 dintre România și Grecia începe să cauzeze deja tensiuni, iar presa din Grecia a început sp atace murdar naționala României.

"Un antrenor condamnat, un star si o tara saracita de capete seci!”, aceasta este descrierea facuta nationalei Romaniei in presa elena, citata de ziare.com.

"Antrenorul Victor Piturca a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, in timp ce Gigi Becali, adevaratul instigator al fotbalului din acea tara, se afla dupa gratii. Campionatul este 'cel mai slab din istorie', starul echipei, Adrian Mutu, este la cutite cu selectionerul, iar talentele lipsesc. Chiar si asa, Romania este pe merit la baraj si cauta biletele pentru Cupa Mondiala, chiar daca nu se mai lauda cu performantele din vremea lui Gica Hagi", scriu jurnaliștii din Grecia.

Aceștia au enumărat cele mai importante scandaluri din fotbalul românesc, de la dosarul Valiza, în care este condamnat Victor Pițurcă, până la scandalurie dintre selecționer și Adrian Mutu.

Comentarii Facebook