Ardeleanul Sorin Simion Comșa e desfigurat, dar a câștigat competiția de dat palme ”RXF SLAP” - VIDEO


Sorin Comșa, un sportiv din Alba Iulia, a câștigat prima competiție de dat palme, organizată în România de circuitul de lupte RXF. Atenție - Imagini care vă pot afecta emoțional!

Sorin Comșa l-a învins în finală pe Gorczyca Alexandru și a câștigat 5.000 de euro, dar prețul plătit este uriaș. Ardeleanul are fața tumefiată, de parcă a trecut printr-un accident de ciruclație grav.

Sorin recunoaște că părinții ”au fost destul de șocați (că participă), dar până la urmă au fost de acord”.

Finala a fost cu accente șocante. Sorin Comșa a fost lovit cu atâta brutalitate, încât era desfigurat și abia se mai ținea de masă. În cele din urmă Alexandru Gorczyca a abandonat, unii spunând că nu ar fi vrut să se ajungă la o dramă.

Rfx ar putea să îți facă o supriză și să dubleze suma câștigată! Ai învins împotriva tururor șanselor, să spun așa. Le-ai făcut seara și le-ai oferit momente legendare.

Rfx sper să vă gândiți bine și să apreciați curajul și tăria de caracter a lui Sorin și să nu îl lăsați doar cu premiul de 5000. Măcar oferiți-i spitalizarea și tot tratamentul gratuit”, a scris unul dintre spectatorii competiției.

Pe TikTok, Sorin Comșa și-a prezentat centura, iar prietenii îi spuneau într-un live să meargă de urgență la spital, pentru că e desfigurat. Vezi VIDEO mai jos.

Cei de la RFX l-au lăsat să plece așa acasă, fără o investigație și eventual o internare la un spital privat.

Comentarii Facebook