Eugen Neagoe îl avertizează pe Dan Petrescu: „La un moment dat se va întrerupe acest şir şi aş vrea ca noi să-l întrerupem”


Fostul antrenor al Universității Cluj, Eugen Neagoe, care antrenează acum gruparea din Bănie visează să întrerupă șirul de victorii al CFR Cluj și să câștige campionatul cu Universitatea Craiova. Echipa a remizat în ultimul amical din această iarnă cu cei de la Partizan Belgrad, scor 1-1, în cantonamentul din Antalya.

Sârbii au deschis scorul în minutul 11 de la punctul cu var, dar Andrei Ivan a marcat golul egalizator în minutul 77, tot de la 11 metri. La finalul partidei, Eugen Neagoe, tehnicianul oltenilor, a transmis un avertisment pentru Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, scrie digisport.ro.

La un moment dat se va întrerupe acest şir şi aş vrea ca noi să-l întrerupem. Ar fi ceva extraordinar ca Universitatea Craiova să câştige campionatul. Îmi doresc din suflet să reuşim acest lucru, dar suntem departe în acest moment.

Patronul a fost la meci, l-am salutat. Vom vedea ce o să fie în continuare. Dacă o să fie cazul, atunci vom mai aduce jucători”, a declarat Eugen Neagoe la finalul meciului.

Universitatea Craiova i-a transferat în această iarnă pe Alexandru Ișfan (22 de ani) și pe nord-macedoneanul Gjoko Zajkov (27 de ani), dar oltenii nu vor să se oprească aici.

Gruparea din Bănie vrea să profite de situația financiară dificilă de la Petrolul și e pe cale să se înțeleagă cu ploieștenii pentru transferul mijlocașului brazilian Jair Tavares da Silva (28 de ani). 600 de mii de euro este cota de piață a fotbalistului ajuns în vară la Petrolul, liber de contract.

Comentarii Facebook