Arbitrul clujean Horațiu Feșnic, desființat de mai multe personalități din fotbal: „Tremura buletinul de Cluj pe el!”


Horațiu Feșnic a fost criticat dur de mai multe personalități din fotbalul românesc, după ce a fost acuzat că a „făcut prăpăd” în derby-ul dintre formațiile Rapid și FCSB, încheiat cu victoria formației din Giulești cu scorul de 1-0.

Centralul Horațiu Feșnic a fost desființat de Gigi Becali după partida pierdută de formația sa împotriva celor de la Rapid, cu scorul de 1-0, ba chiar a declarat că se retrage din fotbal din cauza lui arbitrajului prestat de Feșnic în derby-ul bucureștean. 

Au apărut declarații tranșante în presă la adresa clujeanului, spre exemplu, în cadrul unei emisiuni Fanatik, jurnalistul sportiv Alin Buzărin a explodat: „Absolut nepotrivită delegarea! Tremura buletinul de Cluj pe el! Am înțeles că a jucat la CFR Cluj și tatăl său lucrează în cadrul clubului. N-a arbitrat excelent, e un arbitru slab”, a avut de spus jurnalistul despre maniera de arbitraj a lui Horațiu Feșnic.

Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir s-a pronunțat și el în legătură cu arbitrajul condus de clujean în partida Rapid-FCSB: „L-au curățat! Nimeni nu vorbește de 11 metri. A luat-o cu mâna în careu ăla de jos. Ce Dumnezeu, uitați-vă bine! Nimeni nu s-a legat de faza aia. A avut FCSB penalty 100%.

Federația vrea ca Gigi Becali să ia campionatul când el nu are licență, când nu are antrenor, când dă în Federație? El e naiv. Crede că dacă vorbește la TV sau undeva ăia au vreo jenă? Pe ăia îi doare la pălărie, din contră. Apasă pe accelerație.

Dacă el ia campionatul dă peste cap toată Școala de Antrenori din această țară. Dă toate sancțiunile împotriva Stelei și reglează niște lucruri”, a mai declarat fostul președinte al LPF, în cadrul unei emisiuni FANATIK.

Comentarii Facebook