Anunțul selecționerului Cristoph Daum, înaintea meciului cu Armenia: Obiectivul nostru este să obținem șase puncte



Naționala României se pregătește de plecarea spre Erevan, pentru meciul cu Armenia, din cadrul calificărilor pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2018, urmând apoi să joace cu reprezentativa Kazahstanului.

Ne dorim să avem o atmosferă bună în grup și am considerat că e o variantă adaptată mentalității din România, demonstrează că suntem interesați unul față de celălalt. Lucrăm zilnic la aceste detalii legate de implicarea fiecăruia”, a declarat selecționerul ”tricolorilor, Cristoph Daum, potrivit FRF.ro.

Tehnicianul a precizat că obiectivul său este de a obține 6 puncte din meciurile cu Armenia și Kazahstan.

Obiectivul nostru este să obținem șase puncte din meciurile cu Armenia și Kazahstan. Nu pot oferi garanția succesului, dar pot garanta că vom face totul pentru a-l obține. Ați observat și la Euro 2016 că reprezentativele care în trecut erau mai slab cotate au devenit foarte disciplinate tactic și au nivel fizic foarte bun. Și cu Muntenegru s-a dovedit că pentru a învinge ai nevoie și de puțin noroc sau cum vreți să îi spuneți”, a punctat selecționerul.

Daum a precizat că a discutat și cu selecționerul Poloniei, cu privire la terenul din Astana.

Am vorbit cu selecționerul Poloniei, Adam Nawalka, și el mi-a spus că după meciul din Kazahstan este fericit numai pentru faptul că jucătorii lui au ieșit de pe acel teren fără accidentări. Și mai este fericită că a plecat de acolo cu un punct”, a mai spus Christoph Daum.

Meciul Armenia - România se joacă sâmbătă, 8 octombrie 2016, de la oraora 19:00, iar partida Kazahstan - România se va disputa marţi, 11 octombrie 2016, de la ora 19:00.

Comentarii Facebook