Anunțul oficial de la TAS în cazul meciului de baraj Rapid-Concordia Chiajna


Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunațat că apelul clubului de fotbal Concordia Chiajna împotriva FRF și a deciziei de a permite echipei Rapid să joace barajul pentru intrarea în Liga I a fost înregistrat, hotărârea în acez caz urmând să fie luată înaintea startului campionatului.

"Tribunalul de Arbitraj Sportiv a înregistrat apelul formulat de CS Concordia Chiajna împotriva Federaţiei Române de Fotbal. CS Concordia Chiajna a depus şi o solicitare de suspendare a deciziei ce a permis FC Rapid Bucureşti să joace un meci cu Concordia, echipa câştigătoare obţinând dreptul de participare în ediţia următoare a Ligii I. Chiajna, care a ocupat locul 15 în Liga I în sezonul trecut şi a fost cea mai bună dintre cele patru echipe retrogradate în Liga a II-a, susţine că FC Rapid Bucureşti nu a obţinut licenţa pentru a participa în Liga I în sezonul viitor şi că în consecinţă nu trebuia să se joace un baraj. O decizie în privinţa solicitării de măsuri provizorii va fi luată înainte de startul campionatului României", se arată pe site-ul TAS.

Rapid a învins echipa Concordia Chiajna, cu scorul de 2-1, în meciul de baraj pentru obținerea dreptului de a evolua în acest sezon al Ligii I.

Comentarii Facebook