Vineri 16 Aprilie

Anunț surprinzător făcut de Simona Halep. Vezi cum vrea să se antreneze


Simona Halep, ocupanta locului 11 WTA, a anunțat că a renunțat la colaborarea cu antrenorul Adrian Marcu, după ce luna trecută s-a despărțit si de tehnicianul Andrei Mlendea, precizând că în următoarele luni vrea să se pregătească singură.

"Adrian Marcu nu mă supără. A fost o colaborare bună, am luat tot ce a fost bun de acolo şi acum, la nivelul acesta, sunt colaborări mai multe, fiecare îţi dă încredere, fiecare te ajută cu ce poate. Deocamdată vreau să rămân singură, să îmi consolidez mai mult încrederea în mine. Perioada în care am fost singură la începutul anului, timp de două-trei luni, m-a ajutat. Încerc să fac tot ce pot pe teren. Voi vedea pe viitor, dar deocamdată vreau să rămân singură", a spus Halep, potrivit realitatea.net.

Jucătoarea de tenis speră ca în 2014 să reuşească să se impună la turneul de la Roma, din categoria Premier.

"Nu mă aşteptam la începutul anului să cresc atât de mult, pentru că am avut probleme de sănătate. Pe parcurs am început să cresc. Visul meu a fost să ajung în Top 20, acum am ajuns pe 11 şi încerc să urc cât pot eu de mult. Sper să rămân în Top 20, să pot juca la acelaşi nivel ca anul acesta, pentru că am multe puncte de apărat. Mi-aş dori să câştig la Roma, pentru că este un turneu special pentru mine. Visez să câştig Roland Garros, dar trebuie să muncesc mult ca să ajung acolo", a completat Halep.

Comentarii Facebook