De ce a votat CFR Cluj împotriva lui Dumitru Dragomir? Ce declară Iuliu Mureşan?

 

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a recunoscut că echipa pe care o reprezintă a votat pentru schimbarea lui Dumitru Dragomi.

 

Nu cred că prezenţa lui Ponta a fost decisivă. Eu zic că a fost un vânt de schimbare. După 17 ani se mai simte nevoia şi de o faţă nouă, de speranţe că o să fie mai bine. De multe ori se schimbă stânga cu dreapta din cauza dorinţei oamenilor de mai bine”, a spus Mureşan, la Digi Sport.

 

Iuliu Mureşan a afirmat că se așteaptă la unele schimbări la nivelul comisiilor LPF. ”Aştept multe lucruri de la Gino. Aştept nişte schimbări, să nu se mai întâmple asemenea lucruri la nivelul comisiilor, sper să reuşească să aducă un contract de televizare măcar la nivelul celui care a fost, mai mare e greu. Sper să fie mai multă ordine, mai multă disciplină, mai multă rigurozitate şi mai multă seriozitate. Va trebui să dea mai mare atenţie la comisii. Când mă voi întâlni cu el îi voi spune anumite lucruri”, a completat Mureşan.

 

Gino Iorgulescu a condus FC Naţional și a câștigat acum sefia LPF cu 11 voturi pentru, față de 7 voturi primite de Dragomir.

Comentarii Facebook