Antrenorul U Cluj, Costel Enache, nu credea în COVID-19. După ce a făcut boala dă un avertisment RADICAL


Antrenorul Universității Cluj, Costel Enache, a povestit ce experiență a trăit după ce s-a îmbolnăvit cu COVID-19. 

Antrenorul clujenilor a fost 11 zile în chinuri, ”cu dureri groaznice, transpirație, febră, bine, mirosul și gustul nu le mai pune. Eu chiar m-am chinuit, cred că am suferit cel mai mult dintre toți. Nici acum nu sunt în cea mai bună stare fizică, ceva rămășițe mai rămân, dar e o chestie doar de a prezenta o situație, nici eu nu am fost foarte convins de acest virus când apăruse prin februarie-martie. Nu am avut pe nimeni atunci în jurul meu afectați sau cu cunoștințe directe despre virus, dar uitați că acum am trecut și eu prin infectare.

Aș vrea să îi avertizez pe cei care încă nu cred că nu e de joacă. Am fost o zi internat în spital pentru o serie de analize complexe și cu un tratament pentru că nu am putut să mănânc și am avut de niște perfuzii. Am avut febră, dureri mari de mușchi, abia mă târam la baie, așa rău m-am simțit. Am fost foarte afectat.

Am încercat să mențin legătura cu jucătorii, de a menține spiritul și grupului, apoi au fost lucruri colaterale.

E o perioadă grea, dar cel mai dificil e faptul că oricât te-ai documenta nu există o experiență anterioară pentru ceea ce se întâmplă. Nu poți să îți programezi antrenamentele, nici meciurile, de la o zi la alta ba se amână un meci, ba îți apare o etapă intermediară. E foarte greu să știi ce se întâmplă psihologic cu jucătorii după o pauză. Toți trecem prin asta, nu suntem singurii afectați, dar din păcate noi profesional suntem un pic expuși, noi antrenorii, pentru că la un moment dat suntem forțați să facem lucrurile pe repede înainte, iar reacțiile sunt destul de costisitoare”, a declarat Enache, conform Sportulclujean.ro.

Citește AICI ce a mai spus.

Comentarii Facebook