Antrenorul Naționalei, Cosmin Contra, despre meciul cu Lituania: ”Au fost agasanți și debusolați” de lutuanieni

 

România a câștigat cu 2-1 meciul cu Lituania, iar Cosmin Contra a spus că tricologii ”au fost agasați” de lituanieni.

 

Gazonul a fost o problemă, am întâlnit o echipă obişnuită cu acest teren. Au fost agasanţi, s-au luptat în fiecare duel. Chiar dacă am suferit, mă bucur că nu am cedat şi am câştigat în prelungiri. Forţele s-au egalat pe acest teren, dar băieţii s-au dăruit şi sunt mulţumit de atitudinea lor”, a spus Contra, după meci.

 

Au început cu 5 fundaşi, dar la 1-0 au schimbat sistemul şi ne-am debusolat. Apoi, în a doua repriză am început bine, dar nu am reuşit să marcăm. Am primit acel gol, contrar cursului jocului", a mai spus ”Guriță”.

 

Lituania - România 1-2. Am învins cu emoții. Victorie chinuită în minutul 93 - REZUMAT VIDEO

 

Ţucudean mi-a cerut schimbare. Poate l-aş fi introdus pe Claudiu (n.r. - Claudiu Keșeru) puţin mai târziu, dar am mare încredere în el, şi el a venit cu moral bun de la echipa de club, unde a tot marcat. Şi Maxim ne-a ajutat mult, a intrat bine, şi el joacă bine la echipa de club. Mă bucur că băieţii care au intrat ne-au ajutat”, a punctat selecționerul României.

 

Despre absențele din meciul cu Serbia, de duminică, de la București, ale lui Chipciu și Anton, a spus că are ”20 de jucători în cantonament, trebuie să fiu inspirat cu Serbia şi să aleg cât mai bine. Vom încerca să câştigăm cu Serbia, sper ca după acest rezultat stadionul să se umple şi să ne poarte spre victorie”, a mai spus Cosmin Contra.

 

România a urcat un loc în clasamentul Grupei a 4-a din Seria C a Ligii Naţiunilor și a ajuns pe poziția a doua. Echipa noastră joacă duminică, pe Arena Națională, cu Serbia meciul pentru șefia grupei.

Comentarii Facebook