Antrenorul CFR Cluj, Jorge Costa: CFR e mai puternica decat sezonul trecut - VIDEO

Antrenorul CFR Cluj, Jorge Costa, sustine ca echipa este acum mai puternica decat sezonul trecut si spera ca echipa sa obtina cu o victorie in prima etapa.

 

"In opinia mea CFR-ul de acum este o echipa mai buna si mai puternica decat CFR-ul din sezonul trecut. Sunt foarte importante aceste prime partide pentru moralul nostru si din mai multe puncte de vedere si cred ca este important sa ne gandim in felul asta meci de meci si sa ne concentram sa castigam, mai ales ca primul meci il avem acasa", a declarat Jorge Costa.

 

El spune ca este multumit de evolutia pe care a avut-o echipa in amicalele din vara si spera ca rezultatele pregatirilor sa se vada in meciurile oficiale. "Sunt foarte increzator pentru prima partida. Ce e mai important pentru mine este sa vad ca echipa meci dupa meci, in amicalele pe care le-am avut, si in antrenamente, este mai puternica si asta e cel mai important sa vad ca echipa creste de la etapa la etapa si sper sa se vada asta si in meciurile oficiale", a spus Costa.

 

Antrenorul crede ca Astra este o echipa puternica, ce poate pune probleme, dar spune ca elevii lui sunt pregatiti pentru acest meci. Pe langa Weldon si Kone, nici Cadu nu va juca in partida cu Astra, pentru ca este suspendat.

 

Meciul CFR Cluj-Astra Ploiesti este programat duminica, 24 iulie, de la ora 21.30.

Comentarii Facebook