Emmanuel Kone acuza conducerea clubului CFR Cluj de fals. Vezi reactia lui Costa - VIDEO

Dupa Bakary Sare, care nu mai este primit de Jorge Costa la antrenamente, si Emmanuel Kone refuza sa participe la pregatire.

 

"Nu ma mai prezint la antrenamente pana nu se rezolva situatia mea. Eu n-am semnat nimic si vreau sa plec in vara de la CFR Cluj. Nu stiu cine a semnat in locul meu, dar nu e bine ce face clubul. Asa cred ca e mai bine pentru cariera mea, sa merg in altã parte. Vreau sa fiu inteles si sa nu se ajunga in tribunalele sportive", a declarat Kone pentru gsp.ro.

 

Antrenorul CFR Cluj, Jorge Costa, sustine ca situatia lui Kone este diferita de cea a lui Sare. "Situatia lui Kone este diferita de a lui Bakary Sare. Cu siguranta nu va face parte din lotul nostru pentru partida de duminica. In primul rand eu ma concentrez mai mult la partida de duminica decat la situatia lui. El trebuie sa aiba o discutie cu conducerea. Pentru mine este important ca un jucator sa doreasca sa lucreze cu noi, daca nu, nu doresc nici eu sa lucrez cu cine nu are dorinta. Vom vedea dupa meciul de duminica, saptamana viitoare care va fi situatia lui", a declarat Jorge Costa.

 

Vezi si

Antrenorul CFR Cluj, Jorge Costa: Bakary Sare nu se va mai antrena cu mine - VIDEO

Comentarii Facebook