Andrea Mandorlini este noul antrenor al lui CFR Cluj: „Tehnicianul se întoarce pe banca tehnică din Gruia”


Italianul, care ultima dată a pregătit-o pe Mantova, cu care a retrogradat în Serie D, îl înlocuiește pe banca tehnică a CFR-ului pe Dan Petrescu, tehnician care a plecat în Coreea de Sud, la Jeonbuk.

Bine ai revenit în Gruia, Andrea Mandorlini. Țelul clubului nostru de a continua ascensiunea avută în ultimii ani, alături de vasta experiență și profesionalismul lui Andrea Mandorlini, vor face echipă în noul sezon competițional! Tehnicianul care a făcut posibil, în 2010, al doilea event din istoria CFR Cluj se întoarce pe banca tehnică din Gruia. Bentornato, Mister!”, a transmis clubul CFR Cluj, pe rețelele sociale.

Andrea Mandorlini este cunoscut în România datorită parcursului foarte bun pe care l-a avut în primul mandat la CFR Cluj,în perioada noiembrie 2009 - septembrie 2010, când a câștigat campionatul, Cupa și Supercupa cu echipa la care urmează să revină.

După experiența de la Cluj, Andrea Mandorlini a pregătit-o cu mare succes pe Verona, pe care a dus-o din Serie C până în primul eșalon italian, apoi au urmat aventuri la Genoa, Cremonese și Padova.

Ultima echipă pe care a pregătit-o este Mantova, în Serie C, preluată în luna februarie a acestui an, după un an și jumătate în care a fost liber de contract.

Comentarii Facebook