Ianis Stoica rămâne la Universitatea Cluj! Toni Petrea l-a convins să ia decizia finală


Ianis Stoica va îmbrăca tricoul Universității Cluj și în sezonul 2023/2024. Promițătorul atacant al FCSB-ului va evolua din nou sub formă de împrumut la formația clujeană.

Tânărul atacant și-a dorit să continue la FC Universitatea Cluj, iar clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu FCSB pentru prelungirea pe încă un an a împrumutului lui Ianis Stoica”, au transmis cei de la FC Universitatea Cluj.

Deși a fost curtat în această vară de Petrolul Ploiești și Hermannstadt, vârful în vârstă de 20 de ani a ales să mai continue un an la Universitatea Cluj, formație la care a fost împrumutat și în ediția trecută de campionat. Fotbalistul va pleca imediat în Slovenia și se va alătura colegilor săi aflați deja în stagiul de pregătire anunță Prosport.

Ianis Stoica a ales să îmbrace din nou tricoul „șepcilor roșii” deoarece atât el, cât și FCSB au primit garanții că va fi folosit frecvent în sezonul care va începe în weekendul 15-16 iulie. În campionatul trecut, când ardelenii erau conduși de Ioan Ovidiu Sabău, atacantul n-a jucat decât în zece partide, fără să reușească să marcheze vreun gol.

Situația se va schimba însă radical începând cu sezonul 2023-2024, deoarece Universitatea Cluj a fost preluată de Toni Petrea, un antrenor care îl cunoaște foarte bine pe Ianis Stoica și sub comanda căruia a dat cel mai bun randament.

Toni Petrea a vorbit personal cu fotbalistul și l-a convins să continue pe Cluj Arena, cu promisiunea că îl va readuce la forma care l-a consacrat și că se va întoarce pregătit total la FCSB.

Comentarii Facebook