Sambata 26 Octombrie

CFR Cluj va întâlni o campioană și o vicecampioană în cantonamentul din Austria. Jucătorii lui Dan Petrescu, pregătiri serioase pentru noul sezon


În cele două săptămâni pe care CFR Cluj urmează să le petreacă în cantonamentul din Austria, care va începe pe 21 iunie și va dura două săptămâni, echipa lui Dan Petrescu urmează să întâlnească două adversare valoroase. 

CFR Cluj s-a reunit pe data de 10 iunie, iar după 11 zile de antrenamente pe plan local, aceștia vor pleca în cantonamentul din Austria, timp de două săptămâni. Echipa din Gruia urmează să întâlnească cel puțin doi adversari valoroși, în pregătirea pentru noul sezon din Superliga României. 

Slovan Bratislava, campioana Slovaciei, este una dintre echipele pe care “elevii” lui Dan Petrescu o vor înfrunta în stagiul de pregătire. Slovacii au reușit să câștige campionatul intern cu 73 de puncte, cu 24 de puncte mai multe decât locul doi. Aceștia au reușit să câștige 23 de meciuri, au făcut 4 egaluri și au pierdut doar 5 meciuri, dintr-un total de 32. Astfel, meciul dintre CFR Cluj și Slovan Bratislava se anunță un test important pentru echipa din România.

Un alt adversar interesant pe care jucătorii lui Dan Petrescu îl vor întâlni este Śląsk Wrocław, care a reușit să termine pe locul doi din Polonia în stagiunea precedentă, la egalitate de puncte cu primul loc. Polonezii au reușit să adune 63 de puncte din 34 de meciuri jucate, reușit să câștige 18 meciuri, 9 egaluri și 7 înfrângeri. Doar golaverajul a stat între Sląsk Wrocław și titlul de campioană, potrivit dincolodesport.eu.


Comentarii Facebook