Andone: Facem o echipa pentru meciul cu U Cluj si inca una pentru Steaua VIDEO


Antrenorul CFR Cluj, Ioan Andone, a anuntat ca va face doua echipe pentru ultimele doua meciuri din campionat: una cu U Cluj, vineri, si a doua pentru Steaua, duminica.

"Sper sa nu mai primesc cartonase si pentru ultimele doua etape sa fac doua echipe. Deci fac o echipa care va juca vineri contra lui U si o echipa care va juca contra lui Steaua.

Meciul cu Steaua se va juca duminica, indiferent de cererea noastra. Trebuie sa pregatesc doua echipe: una va juca vineri contra lui U si una va juca duminica impotriva Stelei. Ne jucam soarta!

Echipa nu poate avea aceeasi calitate. Pierzi din omogenitate, dar pana la urma te bazezi ca sunt proaspeti, ca fizic o duc. Intre meciurile cu U Cluj si Steaua nu vor fi nici 48 de ore. Ultima etapa se joaca la ora 18.00, iar noi jucam la 21.30, vineri. Deci sunt 43 de ore. Cum sa recuperezi un organism in atata timp. Un jucator ca si Sougou alearga peste 12 kilometri intr-un meci. Cum poate el sa recupereze in nici 48 de ore.

E o strategie si daca iese, iese, daca nu, nu. Jucatorii nu au voie sa ii fac sa faca rupturi. E o epuizare fizica", a spus Ioan Andone.

Meciul U Cluj - CFR Cluj se rejoaca vineri, 18 mai, de la ora 21.30. Meciul anterior, din 8 mai, a fost oprit in urma unei scandal monstru.

 

U Cluj - CFR Cluj, din 18 mai, la centru cu arbitri straini

Comentarii Facebook