Anamaria Prodan pune tunurile pe Ganea: ”E 11 - 1 la mine, la puncte!”

 

Anamaria Prodan, fostul manager al U Cluj și cea care impresaria aproape întreaga echipă în sezonul trecut, l-a atacat dur pe Ionel Ganea, criticându-l pentru rezultatele foarte slabe.

 

Este rușinos că s-a ajuns unde s-a ajuns. Cu echipa asta eu m-am chinuit anul trecut, fără bani de salarii, deplasări și cantonamente și am făcut 11 puncte. Acum Ionel Ganea are un singur punct. Probabil că trebuie făcută o schimbare, dacă treaba nu merge. 

 

Să mergi cu avionul în deplasări și să stai la hoteluri de 5 stele, dar să ai rezultatele acestea nu este în regulă. Pe mine m-au hulit suporterii, iar pe Ganea îl ridică în slăvi. Au primit ce au meritat”, a spus Anamaria Prodan.

 

Impresarul a mai spus că a făcut singură selecția jucătorilor de la U Cluj și că a avut mână bună. ”Eu am făcut selecția singură și Ionel Ganea a făcut selecția singur. Până acum e 11 - 1 la mine, la punctele obținute. Sezonul trecut, în primele meciuri, U Cluj avea deja 11 puncte. 

 

Ionel Ganea i-a dat afară pe toți jucătorii mei. Nu e nicio supărare pentru că toți joacă la nivel înalt. Cinci sunt la Pandurii și joacă în Europa League, alții joacă în Bulgaria la nivel bun.

 

Mă mai gândesc la U Cluj când văd rezultatele. Oare de ce nu poate face față această echipă când are condiții de cinci stele, stadion superb, bani?”, s-a întrebat Anamaria Prodan.

 

Ea a mai spus că foștii jucători ai U Cluj, impresariați de ea, au de încasat sume frumoase de la echipa clujeană. ”Sunt salarii restante și prime de obiectv de 15.000 de euro de căciulă. Banii nu pot fi plătiți din cauza insolvenței”, a mai spus Anamaria Prodan.

 

După ultimul eșec înregistrat de U Cluj, 6-0 cu Dinamo, Ionel Ganea a anunțat ”epurări” la echipă.

 

Dinamo - U Cluj 6-0 - REZUMAT VIDEO - Clujenii au îndurat cea mai mare umilință

Comentarii Facebook