Anamaria Prodan lansează BOMBA: Mă retrag după jocul cu Steaua. Boc nu mă ajută

 

Anamaria Prodan, managerul U Cluj, a anunțat că se retrage după meciul cu Steaua pentru că nu este ajutată de nimeni. 

 

Nimeni nu dă doi lei pe această echipă. Am vorbit cu toată lumea din Cluj, dar nimeni nu doreşte să se implice, să ajute echipa. Am vorbit şi cu domnul Boc, dar degeaba. Am mers şi la Finanţe, la CJ, CL, doar promisiuni, nimic concret. Peste două săptămîni trebuie să plătesc salariile jucătorilor, dar de unde bani?! Dacă nu se vor găsi resurse financiare riscăm să ne retragem din campionat”, a afirmat Anamaria, conform Gsp.ro.

 

Ce salariu are Anamaria Prodan la U Cluj! INCREDIBIL

 

Ce să fac? Nimeni nu mă ajută, mă lupt cu morile de vînt. Mă gîndesc serios să plec. După meciul cu Steaua îmi voi anunţa decizia. Mă voi consulta şi cu Laur şi voi vedea ce voi face. O să organizez o conferinţă de presă în care voi dezvălui situaţia clubului, voi prezenta actele clubului, ce promisiuni s-au făcut lui Florian Walter şi de care nu s-a ţinut cont. Voi spune tot. E supertrist că un club de tradiţie e lăsat de izbelişte”, a mai precizat managerul U Cluj.

 

Bineînţeles că îmi doresc un rezultat bun duminică. Va fi foarte greu însă, Steaua are cel mai mare buget din România, e o echipă valoroasă, dar sînt optimistă. Chiar dacă Steaua vine după un eşec, noi sîntem într-o situaţie şi mai dificilă. Trebuie însă să credem în şansele noastre”, a terminat Anamaria Prodan.

 

Anamaria Prodan: Sunt 30 de golani care mă înjură. Poate închid peluza

Comentarii Facebook