Duminica 28 Aprilie

Anamaria Prodan i-a cerut scuze lui Emil Boc: L-am folosit ca să păstrez echipa în Cluj

 

Managerul U Cluj, Anamaria Prodan, mărturisește într-o declarație dată gsptv că s-a folosit de primarul Emil Boc pentru a-l face să ajute echipa.

 

Îi mulţumesc (n.red. lui Emil Boc) şi-i cer scuze pentru injuriile pe care i le-am adus. M-am folosit de el pentru a păstra echipa în Cluj. Credeam că e obişnuit din politică şi din acest motiv l-am înjurat”, a spus Prodan.

 

Ea l-a desfiinșat pe Emil Boc într- postare pe Facebook. ”Să-ţi fie ruşine mincinosule! Juma' de buletin... mediatizare, nu? Săracule, tu cauţi mediatizare! Nu îţi este ruşine? Nu te-ai săturat de minţit şi furat? Mamă, mamă dacă pun mâna pe tine suporterii.. cât de nesimţit este acest om? După ce că tac, să nu-l omoare lumea, tot le se dă în spectacol! Asta ca să scape o vinde şi pe mă-sa! Nu voi permite nimănui să-şi bată joc de mine sau de această echipă! Când am venit la Cluj ştiam în ce mă bag! O să merg mai departe cu echipa aceasta şi nu o să mă fac de râs făcând jocul lui Boc sau al altor domni care-şi doresc să o omoare! Ghinionul lor că m-au întâlnit!”, a scris Anamaria Prodan.

 

S-ar părea că ruptura dintre cei doi este insurmontabilă, pentru că Emil Boc, întrebat despre Anamaria Prodan, a spus că el discută numai cu ”patronii U Cluj”.

 

Emil Boc s-a întâlnit azi cu Ioan Mărginean și a adus U Cluj ACASĂ: VEZI ce a discutat

Comentarii Facebook