Adevărul DUREROS despre amicalul U Cluj - Steaua

 

La întâlnirea de luni dimineața, dintre primarul Clujului, Emil Boc. și patronul din acte al U Cluj, Ioan Mărginean, s-a discutat și despre meciul amical dintre U Cluj și Steaua.

 

Pot să vă spun că am fost factorul decisiv pentru care acest amical se joacă la Cluj. Era planificat să aibă loc la Buzău”, a declarat pentru Știri de Cluj primarul Emil Boc.

 

Surse din anturajul echipei de fotbal susțin că Anamaria Prodan ar fi programat deja meciul, iar locul de disputare era stadionul Crîng din Buzău. Așa se explică și rapiditatea cu care a fost primită de autoritățile din Buzău, care i-au pus pe tavă tot ce și-a dorit.

 

Managerul U Cluj, Anamaria Prodan, a fost pusă cu ”botul pe labe”, în această dimineață, de Ioan Mărginean, iar apoi a ieșit în presă, fără a avea acordul conducerii, pentru a anunța meciul amical pe Cluj Arena.

 

Luni, în jurul orei 11.00, într-o intervenție la Napoca FM, managerul U Cluj, Anamaria Prodan, a prezentat acest amical ca pe o reușită personală, fără să menționeze că locația inițială era Buzău, locație stabilită acum aproape o săptămână înainte de anunțul oficial că mută echipa acolo.

 

Citește mai jos ce a declarat Anamaria Prodan:

BOMBĂ! Amical U Cluj - Steaua, pe Cluj Arena. Prodan vrea să-i cucerească pe suporteri

Comentarii Facebook