Anamaria Prodan a demisionat de la U Cluj: Primăria Cluj-Napoca poate prelua echipa GRATIS

 

Anamaria Prodan a demisionat de la U Cluj din funcția de președinte executiv. Ea spune că, acum, Primăria Cluj-Napoca poate prelua gratis echipa.

 

Ana Maria îşi dă demisia din conducerea echipei. Aş vrea să văd dacă oficialităţile mai au ce să facă. Universitatea poate trăi la Buzău, echipa poatre trăi, contractul este valabil un an de zile, iar terenul va fi omologat mâine. Să vedem în curtea cui vor arunca pisica autorităţile din Cluj. Această echipă poate fi preluată gratis de Primărie. Acum suporterii să deschidă ochii şi urechile: de mâine echipa poate fi preluată de Primărie. Vreau să prind ziua în care cei de la Primărie vor veni să ia echipa. Eu cred că nu va veni nimeni. Jucătorii sunt legaţi de Universitatea prin contract şi trebuie să-şi facă treaba”, a declarat Ana Maria Prodan la gsptv.

 

Echipa a rămas fără antrenor, prin plecarea lui Cristi Dulca. 

 

Echipa are datorii de circa 1,5 milioane de lei, dintre care 400.000 de lei numai pentru chiriei de pe stadionul Cluj Arena. ”Pe mine mă costă 2 meciuri pe Cluj Arena 50.000 de euro. Așa ceva nu este posibil și nimeni nu mă ajută”, a spus Prodan înainte de a-și da demisia.

 

Dulca a demisionat de la U Cluj. VEZI ce spune Anamaria Prodan

 

 

Comentarii Facebook