Anamaria Prodan a anunțat unde va juca U Cluj meciurile de acasă


Noul administrator al U Cluj, Anamaria Prodan, a anunțat unde va juca echipa în sezonul 2012 - 2013 meciurile de acasă. Ea a spus că obiectivul echipei este clasarea pe locurile 1-10.

"Weekendul e un sfetnic bun, nu noaptea. După ce am avut câteva ieşiri împotriva domnului Uioreanu, de la Consiliul Judeţean, (n.red. președintele CJ Cluj, Horea Uioreanu) se pare că ne-am înţeles în cele din urmă. Am lăsat deoparte mândria, contează echipa. M-am liniştit pentru o perioadă, sper să fie definitiv. Probabil miercuri vom găsi cea mai bună variantă.

De jucat, jucăm pe Cluj Arena, fără nici un fel de problemă. La stat nu am datorii foarte mari, deja domnii de la Finanţe îmi tot iau tot ce vine de la Ligă. Nu-mi mai fac socoteli cu banii ăia. Bine că am de unde să dau. Vom vedea ce va fi şi după ce vom achita tot, atunci, oamenii din Cluj trebuie să facă ceva.

Până la urmă s-a dovedit că tot Consiliul Judeţean a făcut primul pas. Îmi doresc foarte mult să mă văd şi cu domnul Boc în zilele următoare", a declarat Anamaria Prodan, citatp de Gsp.ro.

Comentarii Facebook