Amicalul România - Spania se joacă pe Cluj Arena. E oficial. Burleanu a confirmat TOTUL

 

Meciul amical dintre România şi Spania se va juca pe Cluj Arena, în 27 martie, a anunțat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

 

Burleanu a solicitat Primăriei Capitalei să îi spună ce se întâmplă cu Național Arena și dacă se poate juca acolo meciul amical.

 

Am observat şi eu că am primit cu foarte mare rapiditate un răspuns. Credeam că noaptea e un sfetnic bun, dar acum vă pot confirma în mod oficial că meciul cu Spania se va juca la Cluj. Am vorbit cu reprezentanţii naţionalei Spaniei şi au spus că nu e nicio problemă. Singura problemă e legată de gazon. Specialiştii vor decide dacă el va putea susţine două meciuri şi 4 antrenamente într-un timp atât de scurt.

 

Ca variantă de rezervă iau în calcul mutarea meciului de pe 23 (nr. cu Lituania) pe stadionul CFR-ului sau la Giurgiu. Nu sunt trist, dar sunt frustrat de cele întâmplate. Aştept cu o la fel de mare rapiditate un răspuns legat şi de cerea făcută celor de la Primărie de a ne da spre administrare Arena Naţională”, a declarat Răzvan Burleanu.

 

Pentru al doilea meci amical, cel cu Lituania, din 23 martie, stadionul Cluj Arena este încă incert.

Comentarii Facebook