Americanii scriu că Simona Halep va câştiga la TAS și au dezvăluit detaliul secret care schimbă toată ancheta


Simona Halep a fost audiată la TAS în 7-9 februarie și acum așteaptă verdictul judecătorilor tribunalului sportiv.

Americanii au identificat detaliul care anunță victoria pentru Simona Halep la TAS. Specialiştii de la tennisupdate.com au identificat un detaliu care poate anunța victoria Simonei la TAS și anume faptul că nu există nicio declarație pe etichetă care să avertizeze oamenii cu privire la prezența Roxadustatului în suplimentul pe care l-a luat Simona Halep.

Halep tocmai a terminat procesul de apel la TAS și așteaptă acum rezultatele pentru a afla dacă își va putea continua sau nu cariera sau dacă va trebui să ispășească o parte sau toată suspendarea. Dar detaliile produsului Keto MCT arată că ingredientele chinezești necunoscute folosite pot reprezenta un atuu important al Simonei în acest caz.

Canadienii ar fi folosit ingrediente chinezești în loc de cele din Oceanul Pacific, așa cum ar fi trebuit să se întâmple, conform etichetei. O acțiune în justiție a fost înaintată la Curtea Supremă, Halep încercând să recupereze 10 milioane de dolari.

În descrierea produsului se spune că are doar patru ingrediente și că provine din nuci de cocos premium. Dar formula care provine din peptide de colagen marin hidrolizat din Oceanul Pacific este probabil problema, conform avocaților lui Halep.

Această formulă este folosită pentru că ajută la construirea unui colagen de bună calitate. Dar nu există nicio declarație pe etichetă care să avertizeze oamenii cu privire la prezența Roxadustatului care, în schimb, este folosit pentru a trata persoanele cu anemie”, scrie tennisupdate.com, citat de prosport.ro.

Comentarii Facebook