Alin Tise: "Nu toti suporterii de la U Cluj si de la CFR sunt huligani. Va castiga cea mai buna echipa!"


Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, va merge la derby -ul de vineri dintre U Cluj si CFR Cluj, dar nu a vrut sa faca niciun pronostic. El a spus intr-un interviu acordat Stiri de Cluj ca va castiga echipa cea mai in forma.


Stiri de Cluj: Cine credeti ca va castiga? Puteti face un pronostic?

Alin Tise:  Nu fac pronosticuri, asa ca nu pot sa raspund la aceasta intrebare. Eu vreau sa castige cel mai bun pentru ca e un sport si important este sa fie un spectacol. Cred ca va iesi invingatoare echipa care va fi mai forma.

Stiri de Cluj: Ce parere aveti despre "rafuielile" dintre cele doua galerii, de la U Cluj si CFR Cluj?

A.T.: Eu cred ca suporterii se vor respecta si ca nu vor fi violente. Dincolo de orgolii, discutam despre un sport si violenta nu ajuta pe nimeni. Exista oameni care fac excese si nu respecta legile si trebuie trasi la raspundere individual, dar nu toti de la U si CFR sunt huligani.

Stiri de Cluj: Vedeti pe cineva favorit sa inscrie?

A.T.: Nu pot sa ma pronunt. Sper sa fie un spectacol!

Stiri de Cluj: Veti merge la meci? Cu ce echipa veti tine?

A.T.: Nu conteaza cu cine tin. Eu reprezint o institutie publica si nu pot sa spun ca tin cu o echipa mai mult decat cu alta. In inima mea am o favorita, dar o tin pentru mine.

Stiri de Cluj: Mergeti cu fular alb negru?

A.T.: Nu ma duc cu niciun fular. Ma duc pur si simplu la meci.

 

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, este fan nedeclarat al echipei Universitatea Cluj, fiind cel care dupa ani de tergiversari a demarat lucrarile la stadionul municipal "Cluj Arena".

Comentarii Facebook