Alex Chipciu rupe tăcerea după plecarea de la CFR: „O perioadă neagră! Marius Șumudică mi-a zis să nu mă întorc!”


Alex Chipciu (33 ani) este al șaptelea jucător transferat la „U” Cluj, dar diferența este că vine de la marea rivală din Gruia. Transferat de CFR Cluj în ianuarie 2020 de la Anderlecht, Chipciu și-a trecut în cont trei titluri de campion al României, însă în ultima perioadă a fost „tras pe linie moartă” de Dan Petrescu (54 de ani) și a ales să-și continue cariera în tricoul rivalei din oraș.

Mijlocaşul își pierduse răbdarea cu campionii, cei care îi promiseseră că va fi titular la echipa lui Dan Petrescu. Când a venit la CFR Cluj, el a renunţat la un salariu de 450.000 de euro la Anderlecht, scrie as.ro. 

Alex Chipciu a jucat la CFR Cluj în 76 de meciuri. Fotbalistul cotat la 650.000 de euro a reușit 6 goluri, 5 pase decisive și a cucerit trei titluri de campion al României.

A fost o perioadă neagră. Cu Edi Iordănescu a fost foarte bine, am jucat, am marcat. Și cu Marius Șumudică. Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, a câștigat patru campionate. Nu vreau să intru în polemici. Marius Șumudică mi-a zis să nu mă întorc în România la rivală, dar nu am ascultat. Când eram eu la Steaua (n.r. FCSB), rivalitatea cu CFR Cluj nu era așa mare”, a declarat Alex Chipciu, pentru Antena Sport.

Foto: Sport Pictures

Comentarii Facebook