Duminica 28 Aprilie

Alex Chipciu reacționează după ce Comisia de Disciplină FRF l-a amendat pentru declarații: „Următoarea acțiune este să deschid un proces”


Alex Chipciu (34 de ani) a fost amendat de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, în urma unei reclamații a Clubului Sportiv al Armatei Steaua. CSA l-a reclamat pentru declarațiile dure făcute la finalul meciului direct din Cupa României. Drept rezultat, Comisia a stabilit o sancțiune financiară de 5.000 de lei pentru Alex Chipciu.

Căpitanul „Șepcilor Roșii” a anunțat că o va da în judecată pe CSA Steaua din cauza injuriilor suporterilor echipei din Liga 2.

„Asta e decizia Comisiei și o accept. Acum, după ce am aflat verdictul, următoarea acțiune este să deschid un proces împotriva celor de acolo pentru injuriile aduse de galeria lor la acel meci”, a spus Alex Chipciu pentru ProSport.

Oficialii Universității Cluj nu sunt de acord cu pedeapsa primită de Chipciu: „Mi se pare exagerată decizia. O să vedem și o să discutăm cu avocații noștri ce este de făcut. De acum te poți aștepta să fi și suspendat sau amendat când declari orice. Jucătorii o să răspundă cu „da” sau „nu” la interviuri, de teamă să nu fie suspendați. Nu mai poți spune nimic că nu știi ce se întâmplă”, a spus Gabi Giurgiu, directorul sportiv al Universității Cluj, pentru sursa citată.

„Dacă aici e Steaua, am luat-o razna, să-mi bag piciorul dacă nu. Dacă eram copil nu mai țineam cu Steaua. Ce Steaua, mă, cu echipamentul ăla „fake” și cu, Doamne ferește, jucători? (își face cruce). Bătaie de joc. Suntem bătaie de joc noi ca țară, oricum”, este declarația care i-a determinat pe membri Comisiei de Disciplină să-l amendeze pe Chipciu cu suma de 5000 de lei.

Comentarii Facebook