Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut testamentul și a făcut anunțul: „Am 33 de copii, averea va fi împărţită în 33 de părţi egale”


Ion Țiriac (85 de ani) este al doilea cel mai bogat român, cu o avere estimată la 2,1 miliarde de dolari, aproximativ 10 miliarde de lei.

Ţiriac are 3 moștenitori legitimi - Ion Alexandru Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac, dar a dezvăluit că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi egale.

„Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă. Dacă le cade totul din cer, vor avea un handicap”, a transmis Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

„Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, mai adăuga omul de afaceri român.

Ion Ţiriac a avut grijă să se ocupe şi de locul în care va fi înmormântat. Afaceristul a plătit 80.000 de euro pentru 18 cripte în cimitirul Bellu. Astfel, Ion Ţiriac a făcut o achiziţie uluitoare: s-a asigurat că va fi înmormântat în cimitirul din România cu cele mai multe personalităţi şi, mai mult, s-a asigurat că şi urmaşii lui vor fi înmormântaţi acolo.

Înainte de a deveni unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri est-europeni, Țiriac a avut și o carieră sportivă de invidiat. A început ca jucător de hochei și a participat alături de echipa României la Jocurile Olimpice de iarnă și la Campionatul Mondial. Apoi, s-a orientat către tenis și a fost unul dintre cei mai buni jucători de dublu în anii `70.

Comentarii Facebook