Aici Ciutacu are dreptate. Comparație între Popovici și Chirilă: ”Băiatul ăsta de ce nu merită, băi nesimțiților?”


Cătălin Chirilă (24 de ani) a luat aur la Campionatele Mondiale de Canoe Sprint și Paracanoe din Canada și nu a fost așteptat de nimeni la aeroport. 

Jurnalistul Victor Ciutacu a spus că nu e normal să i se acorde aceeași atenție și bani ca și lui David Popovici de la natație.

Domnilor, mai țineți minte iureșul cu televizarea și ulterior televizarea și recompensarea performanței magnifice a lui David Popovici? Țin să vă anunț că acest sportiv, Cătălin Chirilă, a reușit o performanță cel puțin echivalentă cu a lui David Popovici, într-un sport la fel de olimpic.

Țin să vă anunț că pe Cătălin Chirilă nu l-a felicitat Ministrul Sportului, care era în concediu, acolo a fost un secretar de stat, nu am auzit de el, iar Cătălin Chirilă nu a primit niciun ban de la statul român. David Popovici a primit 200.000 de euro de pe o zi pe alta, din fondul de rezervă aflat la dispoziția premierului.

A secat fondul, domnul Ciucă? Domnul Ciucă a scris un mesaj pe Facebook în care l-a felicitat pe Cătălin Chirilă. Băiatul ăsta e mai prost, nu-l iubesc reziștii, nu-l iubesc influencerii, nu stă în București? Băiatul ăsta de ce nu merită, băi nesimțiților?

Halep, întrebată după ce a câștigat la Toronto cum va sărbători alături de fanii maghiari, a parat cu zâmbetul pe buze: Le mulțumesc fanilor români

Este o performanță gigantică care nu s-a mai făcut după vremea lui Ivan Patzaichin! CSA Steaua, unde e legitimat, a recomandat un concediu… Primul ministru transpiră când citește și nu-i dă o para chioară… N-am luat medalii de când cu lupii albi, de când eram eu adolescent… E o rușine, o vomă, iertați-mă revolta!”, a declarat Victor Ciutacu la România TV.

Tricolorul românesc absent de la premierea lui David Popovici. Fantasticul sportiv român a găsit o soluție - FOTO

Comentarii Facebook