Adrian Mutu si-a cerut public scuze pentru bataia aplicata chelnerului

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, si-a cerut public scuze pentru faptul ca a batut un chelner intr-un bar in noaptea de vineri spre sambata.

 

Printr-o scrisoare trimisa agentiei italiene de presa, ANSA, Adrian Muntu si-a cerut iertare de la colegi. "As vrea sa-mi prezint scuzele sincere fata de club, de stafful tehnic, de colegi si de fani. Imi dau seama ca nu trebuia sa se intample asa ceva. Nu-mi voi ierta, in special, ca m-am lasat implicat prosteste intr-un conflict de care trebuia sa ma tin departe", a spus Mutu.

 

"Era ultima seară libera inainte de revenirea mea completa la dispozitia echipei dupa 10 luni de infern", mai spune Mutu in scrisoarea adresata presei italiene.

 

Mutu a batut un chelner intr-un local din centrul Fiorentinei in noaptea de vineri spre sambata. Barbatul lovit de roman are nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale.

 

Avocatii fotbalistului spun ca reactia violenta a lui Mutu a fost o replica la ofensele rasiste si amenintarile din partea chelnerului, care i-ar fi spus ca va avea aceeasi soarta cu romanca batuta la Roma.

Comentarii Facebook