Administrația publică din Cluj reprezentată la Campionatul Național Women Rally


Două femei pilot, care lucrează în administrația publică clujeană, vor concura în 12 - 13 mai pe stadionul Național Arena din București, la prima etapă din acest an a Campionatului Național WomenRally Bosch Car Service - Trofeul Enel X Way.

La start sunt așteptate peste 50 de participante din toate colțurile țării hotărâte să testeze limitele personale cât și ale mașinilor pe care le conduc. 

Administrația publică are doi reprezentanți și în acest an. După două titluri de Campioană Națională Clasa de mașini electrice Powered By George, Inivație BCR, în acest an revin la start într-o formație nouă!

Rocsana Contraș PILOT și Arina PAVEL COPILOT pentru clasa 3 Plus, autoturisme cu cilindreea nominală peste 3000 cmc. 

Ediția din anul 2023 aduce o surpriză, etapa acestui sfârșit de săptămâna o aduce la start pe multipla campioană mondială, olimpică, europeană la canotaj, Elisabeta Lipa, fost ministru al Tineretului și Sportului și actualmente Președinte al Federatiei Române de canotaj. Aceasta va pilota în calitate de ambasador al campionatului Național Women Rally.

Rocsana Contraș, vine din Cluj mai exact de la Florești, lucrează la Consiliul Județean Cluj Serviciul Salvamont, atestată ca și Ranger și paramedic, practică speologia și vânătoarea responsabilă și sustenabilă, 11 ani dedicați campaniilor umanitare, împăduriri și ecologizări și o va avea în dreapta sa pe Arina Pavel, de profesie consilier juridic, tot funcționar public, lucrează la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. 

Etapa de la Cluj a campionatului Women Rally, Trofel Castrol, este așteptat abia în septembrie. 

Fondatorul și organizatorul acestui eveniment sportiv este Laura Savu, mama pilotului de Formula 4 Luca Savu, soția pilotului clujean, multiplu campion național și Maestru al Sportului Horatiu Savu organizator al Raliul Clujului.

Startul îl va da Ana-Maria Popescu Brânza, una dintre cele mai bune spadasine din lume și președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Comentarii Facebook