Vineri 29 Septembrie

Boc așteaptă cu sufletul la gură victoria „U” contra Chindiei: „Cel mai important meci e cel care urmează/Sunt convins că băieții vor mânca iarba”


Va fi meci mare pe Cluj Arena în weekend, Universitatea Cluj poate fi scutită de emoțiile barajului pentru salvare, dacă pleacă măcar cu 1 punct de la partida cu Chindia Târgoviște. Și primarul Clujului, Emil Boc, așteaptă o victorie a „studenților”. Edilul spune că meciul de sâmbătă va influența și poziția unor oameni din conducerea clubului, inclusiv a antrenorului, Neluțu Sabău și a președintelui, Radu Constantea.

Întotdeauna cel mai greu meci e cel care urmează. Avem nevoie de un punct din două meciuri. Sper ca sâmbătă să avem trei puncte în tolbă și să închidem discuția despre campionat și să ne ducem relaxați la Sibiu de două ori.

Faptul că am ajuns în finala Cupei e o reușită extraordinară. Dar le-am spus băieților că cel mai important meci e cel care urmează, e critic. Trebuie să fim, cu mic cu mare, pe stadion să le dăm energie băieților. Sunt convins că vor mânca iarba.

Meciul de sâmbătă e critic pentru toți din club, de la Neluțu Sabău și Radu Constantea până la acești minunați jucători, care ne-au adus bucuria de a vedea Clujul pe prima scenă fotbalistică a țării", a transmis Emil Boc la Napoca Live.

Edilul a vorbit și despre situația CFR-ului, care are puține șanse să mai câștige campionatul din acest an.

Sper ca CFR să nu abandoneze lupta. Întotdeauna mai există speranță. Le ținem pumnii și lor. Ne dorim cât mai multe echipe clujene în top. CFR să fie campioană, "U" Cluj să câștige Cupa și să rămână în prima ligă, U-BT să ia campionatul, la fel și la fotbal feminin", a punctat primarul.

Amintim că, sezonul fotbalistic din România se apropie de sfârșit, iar nou-promovata echipă a clujenilor, Universitatea Cluj va fi gazda unui meci important pentru menținerea pe prima scenă a fotbalului românesc. Partida Universitatea Cluj – Chindia, disputată pe Cluj Arena, sâmbătă, 13 mai de la ora 19.00, poate scuti Șepcile Roșii de emoțiile barajului. 

Comentarii Facebook