Duminica 28 Aprilie

CFR Cluj pregătește sezonul 2023-2024 cu cel mai mare buget din SuperLiga! Balaj: „Patronul poate să țină și CFR Cluj, și „U” Cluj, în același timp”


În direct la Digi Sport, Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a anunțat că echipa clujeană are în continuare cel mai mare buget din prima ligă. 

Totuși, clubul din Gruia continuă demersurile pentru reducerea cheltuielilor, în așa fel încât patronul Ioan Varga să nu mai fie nevoit să „pompeze" milioane de euro.

Chiar dacă în continuare facem reduceri, suntem clubul cu cel mai mare buget. Este nevoie de timp și n-ai cum să închei contracte în derulare fără ca ambele părți să fie de acord.

În acest moment, există aceste noi reguli impuse de forurile internaționale, avem o monitorizare care e din trei în trei luni și care nu-ți permite să ai datorii față de jucători și antrenori.

Deja am efectuat două transferuri în sistemul defensiv, pentru că am primit multe goluri în sezonul trecut și cred că acesta a fost motivul pentru care am încheiat pe poziția a treia în campionat.

Nu, nu a existat varianta să plec de la CFR, pentru că îmi place ceea ce fac. Patronul ne-a asigurat că va susține în continuare echipa. Are posibilități, poate să țină și CFR Cluj, și Universitatea Cluj, în același timp, are această forță. Asta nu înseamnă că nu ne vom alinia la reducerea cheltuielilor. Cel mai important este să însănătoșim clubul și să nu mai cheltuim exagerat de mult în comparație cu veniturile obținute", a spus președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, la emisiunea Liga Digi Sport.

CFR Cluj pregătește sezonul 2023-2024, cu un antrenor nou, Andrea Mandorlini, și patru jucători transferați în această vară.

Comentarii Facebook