Acuzatii de incompetenta la adresa Clubului Universitatea Cluj dupa gafa URIASA de la handbal VIDEO


Mihai Tritean, managerul echipei de handbal masculin U Transilvania, a acuzat conducerea Clubului Universitatea de incompetenta si a anuntat ca ar putea sa o dea in judecata.

Echipa de handbal a fost descalificata, pierzand meciul cu CSM Bucuresti, cu scorul 10-0, pentru ca la partida nu a fost prezent un medic. Responsabilitatea aducerii acestuia ii revenea conducerii Clubului Universitatea, care a incheiat un contract cu firma DEY Security. Medicul a sunat si a anuntat ca nu poate veni pentru ca este bolnav, iar rezerva acestuia nu era acasa.

"Este un contract clar intre Clubul Universitatea si aceasta firma, DEY Security, care se ocupa de asistenta medicala la toate meciurile, printr-un contract pe care il are clubul. Aceasta firma nu a adus doctor la joc si in consecinta am pierdut cu 10-0.

Problema grava este ca atata timp cat fiecare sectie isi organiza aceasta activitate, isi facea contracte proprii si isi asigura conditiile optime, nu s-a intamplat nimic. In momentul in care clubul a intervenit, uitati ce s-a intamplat la acest joc.

Nu e normal ca altcineva, din afara echipei si a sectiei de handbal masculin, sa organizeze meciurile noastre. Chiar daca finantarea vine de la Clubul Universitatea, este normal ca noi, care suntem cei mai interesati sa ne asiguram conditii de joc, sa ni le organizam noi.

Am patit saptamana trecuta la turneul de judo aceeasi situatie. Am tras semnalul de alarma. Noi nu am semnat si nu am vrut sa jucam atunci pentru ca stiam ca nu putem din cauza turneului de judo si clubul ne-a fortat. Am inceput cu intarziere. Este inadmisibil sa fie atata incompetenta din partea celor care se ocupa de la club de aceasta situatie. Imi e rusine pentru baietii acestia care au muncit sapatamanile acestea. Am legat 4 victorii si voiam a cincea victorie. Este inadmisibiul ca un incapabil sau mai multi incapabili din clubul Universitatea sa ne faca asa ceva.

S-ar putea sa fie puncte decisive. Sunt puncte decisive si daca nu eram in aceasta situatie, de a ne lupta pentru retrogradare.

Prejudiciile sunt enorme. Nu numai in privinta punctelor pierdute, dar si a sponsorilor care ii platesc pe jucatori si care nu au putut fi promovati din cauza acestor incompetenti de astazi. Vom ajunge probabil chiar sa ajungem in instanta cu Clubul Universitatea ca si organizator al competitiei", a declarat Mihai Tritean, managerul echipei U Transilvania.

 

Directorul executiv al Clubului Universitatea, Ovidiu Vasu, a declarat ca el nu este vinovat si ca va da in judecata firma de securitate.

 

Ovidiu Vasu, despre descalificarea U Transilvania, pentru lipsa medicului: Vom da in judecata firma DEY Security VIDEO

 

Comentarii Facebook