Acces gratuit pentru elevi la meciul CFR Cluj - Farul Constanța din 30 octombrie. Sunt disponibile 1.500 de locuri


CFR Cluj oferă 1.500 de bilete gratuit pentru meciul de luni, 30 octombrie, contra Farului Constanța, pentru elevii clujeni.

Elevii clujeni intră din 28 octombrie în vacanța de toamnă, iar feroviarii vor să umple o parte din stadion cu cei mai mici suporteri ai echipei din Gruia.

„Vacanța vine mai repede decât te aștepți! De ce să nu îți începi săptămâna liberă cu un derby în Gruia?

Dă-le de veste colegilor tăi, anunță-ți și profesorii, iar luni, la meciul cu Farul Constanța, hai, în mod organizat, cu clasa la meci! Am pus la dispoziție 1500 de locuri pentru elevii din învățământul primar, gimnazial și liceal care, săptămâna viitoare, se vor bucura de prima lor vacanță din acest an școlar! 

Pentru a vă înscrie, rugăm profesorii să completeze acest formular https://bit.ly/HaiLaStadion 

Dorim să vă informăm că la fiecare 10 elevi minori e nevoie de un adult însoțitor! (Ex: O clasă cu 20 de elevi minori trebuie să aibă alături 2 adulți însoțitori).

Solicitarea este acceptată în momentul în care primiți, prin intermediul email-ului, o confirmare explicită. Tot acolo veți primi și toate informațiile de care veți avea nevoie. Dacă adresa dumneavoastră de e-mail nu este validă și nu primiți o confirmare din partea noastră, nu veți putea participa gratuit la meciul cu Farul Constanța”, anunță CFR Cluj.

Comentarii Facebook