Clujean, propunere inedită pentru Emil Boc: „O astfel de oportunitate nu cred că va mai apărea curând”


Un clujean are o sugestie inedită pentru primarul Clujului, Emil Boc. Ținând cont de situația complicată din Israel, să invite o echipă de baschet israeliană să dispute meciurile europene la Cluj.

„Domnule primar, vă transmit o sugestie. Având în vedere conflictul din Israel, Maccabi Tel Aviv se pare că va desfășura meciurile de baschet din Euroliga, considerate acasă, la Belgrad. 

Mă gândesc că poate le adresați o invitație să le joace la Cluj. Ar avea de beneficiat suporterii de baschet locali, care ar avea ocazia să vadă niște meciuri de Euroliga (Echivalentul Champions League la fotbal) și comunitatea locală (bilete de meciuri, cazare suporteri israelieni și ai echipelor adverse, vizibilitate, etc). 

O astfel de oportunitate nu cred că va mai apărea curând”, a transmis un clujean într-o sesizare pentru primarul Clujului”, a transmis clujeanul într-o sesizare. 

După declanșarea războiului dintre Hamas și Israel, meciurile pe care trebuie să le dispute echipele israeliene acasă se joacă pe terenuri neutre. 

Comentarii Facebook