„Provocare” de la București pentru fanii lui „U”?! O parte din peluza SUD Steaua va zbura cu avionul închiriat la Cluj


Suporterii Stelei vor să scrie istorie în „cartea” fotbalului românesc, Peluza SUD a închiriat un charter pentru deplasarea la Cluj. Potrivit surselor, 120 de suporteri din Peluza SUD vor face deplasarea pentru meciul cu U Cluj, din 7 aprilie, cu un charter pe care l-au închiriat special pentru această partidă.

120 de suporteri din Peluza SUD vor face deplasarea pentru meciul cu U Cluj cu un charter pe care l-au închiriat special pentru această partidă. Pe lângă aceștia, alți 300 de ultrași vor face deplasarea la Cluj cu autocarele și cu mașinile personale, scrie prosport.ro.

Costul pentru închirierea unui charter dus-întors de la București la Cluj costă aproximativ 20.000 de euro. Banii sunt suportați în întregime de suporteri. Practic, fiecare ultraș va scoate din buzunar aproximativ 160 de euro (800 de lei) pentru a zbura cu avionul închiriat la Cluj, potrivit sursei citate. 

FC Universitatea revine pe Cluj Arena și va juca joi, de la ora 19:30, împotriva celor de la CSA Steaua București, în primul meci pe teren propriu din play-off. „Studenții” vin după două meciuri fără victorie, în care au remizat cu Petrolul Ploiești și Unirea Slobozia. Așadar, atmosfera care planează asupra echipei nu este tocmai pozitivă, fanii par să fie cu moralul la pământ și nu sunt siguri de parcursul echipei spre Liga 1.

Va fi un meci interesant, un meci cu o echipă care etapa trecută a reușit să câștige împotriva liderului. Pentru mine nu este o surpriză, mai ales că, după cum spuneam, în acest play-off sunt cele mai bune șase echipe din Liga a II-a și atunci vă dați seama că fiecare joc este foarte echilibrat și se decide la detalii”, a declarat Erik Lincar, la conferința de presă premergătoare meciului cu Steaua. 

Deși CSA Steaua nu are dreptul să promoveze legal în acest sezon în Liga 1, roș-albaștrii trag să prindă măcar un loc de baraj, apoi să forțeze promovarea la TAS.

Citește și: Lincar, nedumerit înainte de meciul cu Steaua: „Eram pe medicamente dacă stăteam să citesc frustrarea care planează asupra echipei”

Comentarii Facebook