"U" Jolidon a adus argintul la Cluj. Handbalistele sunt vicecampioanele nationale si vor juca in Champions League


Handbalistele de la "U" Jolidon au devenit miercuri seara, oficial, vicecampioanele Romaniei la handbal si vor juca mai departe in Champions League. Clujencele au castigat cu Otelul Galati in ultimul meci din Liga Nationala, scor 30 - 27.

Meciul a fost strans si, in prima partea, cele doua echipe au fost la egalitate. Abia spre final, clujencele au reusit sa se impuna si sa incheie un campionat care le-a adus multe satisfactii.

Medaliile de vicecampioane au fost inmanate la finalul partidei de directorul Directiei pentru Sport a judetului Cluj, Aurora Dragos.

Jucatoarele au spus la final ca performanta este una deosebita, mai ales ca este incununata de calificarea in Champions League.

Directorul sportiv al clubului "U" Jolidon, Cosmin Salajan, a declarat ca este cea mai mare performanta din ultimii 75 de ani pentru handbalul feminin clujean. El a mai spus ca sezonul viitor echipa s-ar putea intari cu alte jucatoare de valoare, pentru a se apropia de nivelul la care joaca rivala de la Oltchim Ramnicu Valcea.?

?

Foto: "U" Cluj

Comentarii Facebook