Duminica 4 Decembrie

600 de anvelope vor exploda in acest weekend la Campionatul European de Drift "King of Europe", in parcarea de la Polus Center


600 de anvelope vor fi "sacrificate" in acest weekend la Campionatul European de Drift "King of Europe" de la Polus Center. Difuzoarele vor exploda, iar pilotii vor incerca sa doborare recordul national la burnout.

La evenimentul de anul trecut, pilotii au distrus 472 de anvelope, dar in acest an, in cele doua zile de concurs, din 15 si 16 mai, vor fi puse la "bataie" 600 de anvelope care vor fi "sacrificate". Masinile care vor intra in concurs vor fi mai multe ca anul trecut.

Recordul national la burnout va fi doborat intr-o incercare ce va avea loc sambata, 15 mai, la ora 11.30, in parcarea de la Polus Center. 25 de masini vor face burnout simultan, intr-un show cu fum, zgomot si adrenalina. 

De la ora 15.00, barbatii vor avea parte de un spectacol pe cinste: Sexy car-wash. "Cele mai atractive masini din cadrul expozitia de tuning vor putea fi spalate la fata locului, de catre o echipa sexy de fete frumoase. Dornice sa se ude, dar sa si transforme o masina murdara intr-una curata, fetele isi vor da silinta sa foloseasca buretii si furtunul ca la carte. Asadar, in pauzele de drift, sambata si duminica, publicul va putea admira fetele la treaba în tricouri si costume de baie ude", se arata intr-un comunicat trimis de organizatori.

De asemenea, Miss Cluj, frumoasa Alexandra Baies, va veni la "King of Europe", pentru a admira masinile si pentru a fi admirata.

 

La concurs s-au inscris 30 de bolizi, conduse de 13 "drifteri", 64 vor participa la concursul de tuning, iar 50 la concursul de car-audio.

 

In paralel, va fi organizata si o expozitie de masini tunate. In total, 147 de autoturisme vor fi prezentate in cea mai mare expozitie auto din Ardeal.

Comentarii Facebook