Zonă amenajată pentru copii, evenimente săptămânale, preparate deosebite și atmosferă efervescentă, la Iconic Garden în Iulius Parc Cluj


Iconic Garden, grădina urbană din Iulius Mall Cluj, redeschide sezonul experiențelor efervescente, momentelor de relaxare și socializare pe terasa exterioară cu vedere spre oaza de natură din Iulius Parc. Descoperă bunătățile culinare, atmosfera vibrantă, zona dedicată copiilor, cu tobogane și leagăne, și trăiește experiențe memorabile la Iconic Garden!

Deschisă în fiecare zi, în intervalul orar 09.00 – 22.00, Iconic Garden reia seria celor mai epice seri, pline de momente de neuitat, în Iulius Parc. Aici găsești atmosfera care a transformat locația într-un reper printre clujenii dornici de good vibes, dar și preparate culinare deosebite pregătite la food truck-urile cu specific internațional.

De la van-ul Dopamine Experiment poți să încerci burgerii faimoși sau sandwich-urile cu grilled cheese, dar și alte bunătăți pe care să le savurezi la Iconic Garden. Pentru cei care preferă specialitățile condimentate, Vagabundos Food Truck are un meniu mexican, ce cuprinde: Quesadilla, Humus, Cubano, Tacos, dar și alte opțiuni delicioase. Dacă vrei ceva rapid și simplu, cum ar fi un Corndog mozzarella and sausage sau un Corndog clasic ori unul Potato, trebuie să treci pe la Deep Fried. Și van-ul Miracolul Raclette te așteaptă la Iconic Garden cu burgerii săi cu ingrediente speciale. Setea îți este stinsă de Ukiyo Coffee, care vine cu un meniu vast de specialități refreshing. Și la Iconic Bar găsești variante de limonadă, cocktailuri și multe alte opțiuni. Toate van-urile cu preparate de la Iconic Garden se deschid începând cu ora 12.00, iar zona de coffee vă așteaptă de la ora 09.00.

„Iconic Garden este locul ideal pentru distracție și relaxare în fiecare weekend. Organizăm evenimente speciale și oferim diverse oferte și promoții, inclusiv happy hours și alte surprize. De asemenea, găzduim evenimente private, cum ar fi petreceri aniversare, întâlniri de afaceri sau alte ocazii speciale”, a declarat Claudiu Adam , reprezentant Iconic Garden.

Iconic Garden este pregătit și pentru cei mai simpatici clienți, având amenajată o zonă dedicată doar copiilor, unde se regăsește un „mini-parc de distracții”, cu leagăne, tobogane, dar și alte atracții. Iar pentru serile răcoroase, terasa este încălzită, astfel încât tu să te bucuri de momente de relaxare alături de cei dragi.

Comentarii Facebook