Miercuri 24 Aprilie

Ziua șoferilor ”curajoși” la Cluj. Câți șoferi au fost prinși beți la volan sau fără permis



Polițiștii clujeni au depistat, duminică, mai mulți șoferi care s-au urcat la volan deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice sau nu aveau permis de conducere.

Astfel, ”la data de 12 octombrie a.c., ora 19:00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Cluj - Biroul Rutier Drumuri Naţionale şi Europene au depistat un tânăr de 20 de ani, din Gilău, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E60, pe raza comunei Gilău, fără a poseda permis de conducere”, anunță polițiștii.

Tot în 12 octombrie, ora 03:15, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au depistat un tânăr, de 19 ani, din comuna Sânmartin, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Armenească, din municipiul Gherla, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta avea o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt șofer a fost prins duminică seara, la ora 21.15, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Piaţa Republicii, din localitatea Turda, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul, de 23 de ani, din Turda, avea o concentraţie de 0,83 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Aceștia sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Comentarii Facebook