Polițist din Cluj, acuzat că a electrocutat și bătut un bărbat la secție

 

Un polițist din Cluj va fi cercetat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj pentru abuz. 

 

Un localnic bănuit de furt a fost dus la Postul de Poliție, iar apoi a ajuns la spitalul din Huedin, acuzând că a fost bătut și electrocutat de către șeful de post din localitate, Adrian Iosif Nicoară.

 

Bărbatul a depus plângere la IPJ Cluj, iar în această cauză s-a demarat un control. ”La IPJ Cluj s-a depus o plângere penală, care a fost înaintată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, instituția abilitată să verifice aceste acuzații”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

 

În plângere, bărbatul acuzat de furt a scris că a fost bătut și apoi electrocutat în zona pieptului de către polițist. Anchetatorii așteaptă datele de la medici pentru a stabili dacă aceste acuzații se confirmă.

 

De asemenea, vor fi audiații martorii care l-au văzut pe acesta la postul de poliție, pentru a se stabili dacă agresiunea s-a petrecut la post. 

 

Nu e nimic adevărat! Se vor lua masuri dacă este adevărat, dar nu este adevărat. Eu nu am anchetat furturi. Sunt răzbunari şi vor să îmi facă rău, să mă atace. Scuzaţi-mă, dar nu pot să vă dau mai multe detalii pentru ca sunt gripat”, a declarat poliţistul, conform ziarulclujean.ro.

Comentarii Facebook