Ziua Armatei, sărbătorită la Iulius Mall Cluj

 

Ziua Armatei va fi sărbătorită, în perioada 25 - 28 octombrie, în parcarea Iulius Mall Cluj. Militarii vor face demonstrații de tehnică, iar clujenii vor putea admira echipamentul de luptă.

 

Ziua Armatei Române este sărbătorită la Cluj prin manifestări organizate de către Divizia 4 Infanterie "Gemina", în perioada 25 - 28 octombrie 2012. Joi, de la ora 9.00, are loc ceremonia militar-religioasă la Monumentul Glorie Ostaşului Român din Piaţa Avram Iancu.

 

Sâmbătă şi duminică, militarii îşi vor muta taberele în parcarea Iulius Mall pentru demonstraţii care vor surprinde clienţii. Pasionaţii de echipamente şi tehnici militare şi nu numai vor putea experimenta atmosfera fronturilor de luptă, prin intermediul redutei la scală redusă găzduită de Iulius Mall.

 

În cele două zile, între orele 12.00 şi 20.00, în parcarea Iulius Mall vor fi organizate expoziţii cu tehnici militare, ce vor include autovehicule, blindate, autospeciale de geniu, instalaţii de rachete, echipamente de transmisiuni, alpinism şi paraşutare, dar şi alte echipamente din arsenalul de luptă.

 

Clienţii mall-ului au posibilitatea de a urmări exerciţii de mânuire a armamentului şi chiar să îmbrace uniforme militare, ale categoriilor de forţe terestre şi aeriene, expuse la standuri. În cadrul manifestărilor este inclusă şi o expoziţie de fotografii cu militari în acţiune în misiuni naţionale şi internaţionale, precum şi un colţ amenajat pentru fotografiere tematică şi face-painting. Totul pe muzica militară a Diviziei 4 Infanterie "Gemina".

 

Cei mai curajoşi dintre vizitatori pot consulta şi oferta educaţională a Ministerului Apărării Naţionale de la Biroul Informare Recrutare Cluj, prezent în incinta Iulius Mall.

Comentarii Facebook