ZILELE CLUJULUI: Ajutorul voluntarilor in cifre


Primaria municipiului Cluj-Napoca a beneficiat in organizarea Zilelor Clujului de ajutorul a 97 de voluntari, fara de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc.

66 de fete si 31 de baieti, cu varste cuprinse intre 19 si 35 de ani au pus suflet in organizarea celei de a doua editii a Zilelor Clujului. Cele 10 zile in care si-au dedicat intregul timp liber activitatilor ca montatul si demontatul scenelor, fotografiatului, distributiei de brosuri,  intampinarea invitatilor, jocurilor cu copiii etc, inseamna minim 7760 ore de munca, pentru care, renumeratia calculata la salariul minim pe economie, ar fi fost de aproximativ 30.865,4 lei net.

Voluntariatul acestor tineri reprezinta un adevarat atuu pentru orasul nostru in contextul candidaturii pentru Capitala Europeana a Tineretului in anul 2015 dar si a candidaturii pentru Capitala Culturala Europeana in anul 2020 intrucat nici un eveniment cultural, sportiv sau social nu poate exista fara voluntari.

Pentru sprijinul si dedicarea de care au dat dovada, Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca le multumeste celor 97 de voluntari.

Comentarii Facebook