Zeci de percheziții și arestări la Cluj, în doar câteva zile


Polițiștii clujeni au efectuat o serie de percheziții și controale în ultimele zile, pe raza județului Cluj, aproape 20 de persoane fiind reținute.

În perioada 7 – 13 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au desfăşurat, pe raza judeţului, 29 percheziţii, 31 acţiuni şi 258 de controale, precum şi 56 de filtre rutiere, pentru a preveni, depista şi combate faptele antisociale”, informează IPJ Cluj.

Astfel, în cadrul acţiunilor au fost constate 47 de infracţiuni, dintre care 35 de fapte au fost depistate în flagrant delict. Cele mai numeroase abateri înregistrate sunt de natură judiciară şi la regimul circulaţiei.

De asemenea, poliţiştii au identificat 49 de persoane, bănuite de comiterea unor infracţiuni. Dintre acestea, 19 au fost reţinute pentru 24 de ore, iar faţă de 10 dintre ele, instanţa competentă a luat măsura arestării preventive.

Totodată, au fost puse în aplicare trei mandate de arestare preventive şi un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind depistate şi şase persoane urmărite naţional.

Comentarii Facebook